Notes about open source software, computers, other stuff.

Rustig maar, er komen nieuwe verhalen

Beste allemaal,

Het is al een tijd rustig qua verhalen, maar wees gerust, ze komen er aan. Omdat Niels en Erin op bezoek zijn (dit weekend zit hun drie weken durend Rwanda-avontuur er op) komt er van schrijven niet veel.

Gisteren hebben Niels en ik een motor gehuurd (hij heeft een passend rijbewijs) en zijn we naar het museum voor moderne kunst in Nyanza gegaan. Het museum is gevestigd in het paleis dat de laatste koning van Rwanda in jaren 50 heeft laten bouwen. Hij heeft de voltooiing alleen niet meer meegemaakt. Ik ben geen echte kunstkenner of -liefhebber, maar de werken daar zijn echt de moeite waard. Van een aantal houten beelden had ik zelfs het idee dat ik ze wel in huis zou wilen hebben. Maar ja, je weet hoe dat gaat met kunst… Vreselijk duur (niet dat ze daar wat verkochten, maar het feit dat het in een nationaal museum staat zegt genoeg).

Aan het eind van de middag ook nog zelf een stukje gereden op de weg Butare-Burundi, want daar is het lekker rustig. Ging prima, maar je kunt het natuurlijk pas goed als je verkeer om je heen hebt enzo. Rechtdoorrijden op een asfaltweg kan iedereen :-). Maar wel ontzettend leuk om te doen!

Tot gauw!

Related Images:

3 Comments

 1. Muzungu

  Hoi Len,

  Jij op een piki-piki (als ik het goed heb Swahili voor motor; ooit van Alex gehoord)!; had ik nooit gedacht. Voorzichtig!
  groetjes,
  de oude Muzungu.

 2. Nely

  Lieve Lennart,

  We wachten rustig op je verhalen; geniet van de laatste dagen van het bezoek van Niels en Erin en succes met je werk!
  Liefs,
  mama

 3. ppp

  heb het altijd al geweten, ook jij op een moped.
  kom hier maar een keer oefenen als je thuis bent!
  Mis je ons kikkerlandje nog niet? Heb je genoeg lesmateriaal Len, of moet je erg aan de bak om je studenten nog wat bij te leren?
  “tutaonana”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Lennart's weblog

Theme by Anders NorénUp ↑