Notes about open source software, computers, other stuff.

Kip

Vandaag lag er ineens kipfilet in de vriezer bij de supermarkt. Voor het eerst sinds ik hier ben!

Lekker een Aziatisch prutje à la chicken tonight gemaakt. Vooralsnog ben ik nog niet ziek, maar prijs de nacht niet voor het ochtend is ;-).

Ain’t it a life!

Related Images:

1 Comment

  1. RWN

    Gozer!!!

    ik besefte me deze week opeens dat ik helemaal geen mail meer kreeg van updates van je blog… rare zaak… Niets voor jou om niet te updaten, en jawel hoor: stapels verhalen die ik gemist heb! You know me, dus ik ben ook niet altijd de meest punctuele als het gaat om in touch blijven, maar denk wel veel aan m’n buurman in den vreemde hoor! Goed om al je verhalen weer eens te lezen, en dat je zo’n goede tijd met de family hebt gehad daar. Way to be strong: kip in den vreemde maken, heeft je maag het overleefd?

    Ik heb me geprobeerd nog een keer aan te melden voor de e-mailificatie van je nieuwe updates, dus ik hoop dat ik ze weer ga binnenkrijgen. Zet ‘m op daar, blijf Vaya-en con Dios!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Lennart's weblog

Theme by Anders NorénUp ↑