Notes about open source software, computers, other stuff.

Coordinaten

Vandaag wel snel internet (eindelijk!), dus maar eens op Google Earth/Maps gekeken waar ik nu woon. Voor degenen die geïnteresseerd zijn: Mijn huis heeft de coordinaten -2.59057,29.751427 en het gebouw van de Research Commission is te vinden op -2.606571,29.740891.

Related Images:

3 Comments

 1. Nely

  Lieve len,

  Leuk dat je foto”s van je huis op de site hebt gezet; ik vind het een schitterend huis met wel heel luxe gordijnen.
  Aan de tuin wordt geen aandacht besteed zo te zien en ik denk ook niet dat jij je daar op gaat werpen.
  Ik zag ook een TV staan; welke zenders kun je ontvangen of staat hij er voor de show?

  Liefs,

  Mama

 2. ppp

  he len,
  volgens mijn google earth en jouw coordinaten woon je in een stukje jungle, enorm ver verwijderd van butare, kan niet kloppen. ligt het aan mij of aan jou?

 3. LCK

  Ha mam,

  Ik heb de TV even aangezet maar kreeg alleen maar sneeuw… En omdat ik er niet veel van verwacht heb ik er nog geen tijd in gestoken. De tuin, ach, de tuinman/nachtwaker is niet zo’n beste. Af en toe zie ik ‘m iets doen, maar dat is maar zelden.

  Ha Paul,

  Als ik de coordinaten van m’n huis op maps.google.com invul dan ik om ik wel degelijk goed uit. Ook in Google Earth (versie 4.3.7284.3916 (beta) van Jul 8 2008).

  Vele groetjes!

  Len

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Lennart's weblog

Theme by Anders NorénUp ↑