Notes about open source software, computers, other stuff.

Nog maar één week!

Zo, nog maar één week en dan is het zover! Maandag de 12e vertrek ik voor zes maanden naar Rwanda om daar aan de National University of Rwanda (NUR) te gaan werken. Ik ga daar werken voor de Research Commission en daarnaast een college atoom- en molecuulfysica geven. Verder is het geloof ik de bedoeling om ook wat cursussen op het vlak van programmeren (Mathematica, C/C++, FORTRAN, de NAG libraries en de GNU Scientific Library, you name it, they want it :-)) te gaan geven. Vooralsnog is er nog veel onduidelijk, zoals bijvoorbeeld wat dat werk voor de research commission inhoudt, maar goed, het is Afrika, dus dat hoort ook zo :-).

De meeste praktische zaken in NL zijn nu geregeld, dus vul ik nu mijn tijd met het inpakken van wat persoonlijke spullen die niet in m’n appartement achterblijven en met wat last-minute boodschappen, prikken, lijstjes, etc. Tenslotte moet ook de server waar dit weblog (en al m’n data en mail) op staat nog verhuizen naar een nieuw locatie. Dat wordt iets voor komende zaterdag.

Geïnteresseerde lezers kunnen zich op abonneren op een e-maillijst voor de aankondiging van nieuwe berichten hier d.m.v. het veld in het rechter menu. Of door gebruik te maken van de RSS-feed natuurlijk (klik maar eens op het oranje icoontje rechtsboven).

Tot in Rwanda!

Related Images:

4 Comments

 1. papa

  Hoi Len,

  Heel veel plezier en een fijne (werk-)tijd in Rwanda.
  Geniet ervan; de tijd gaat snel.
  En bedenk de dichtregels van…….:
  Wie de wind niet vertrouwt
  blijft altijd daar
  waar geen beweging is !
  Bovendien help je een heel klein stukje mee aan de ontwikkeling van de bevolking van een
  mooi land.

  Veel liefs,
  papa

 2. Marjan

  Hoi Lennie!
  Hoe was de reis? Ben je al een beetje gewend? Ik hoop dat je lekker weer hebt!
  Ik hoop dat je je heel erg gaat vermaken en ik kan niet wachten tot we je op komen zoeken!
  Geniet ervan!

  Dikke kus,
  Marjan.

 3. Erik

  Hee Lennie!

  Succes en geniet er van! Ik blijf je volgen op je blog!
  Groetjes,
  Erik

 4. Paul

  Hoi Len,

  Heel veel plezier in Rwanda en geniet ervan. Het is om voor je het weet. Succes met je college’s en je research werk. We blijven je volgen in het lab…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Lennart's weblog

Theme by Anders NorénUp ↑